You are currently viewing האם תוכלו לשתות קפה ויין ביחד?

האם תוכלו לשתות קפה ויין ביחד?

המאפיינים הייחודיים של יין וקפה, מהארומה שלהם למרקם, הופכים אותם לרוב המשקאות המבוקשים ביותר. הטעמים העשירים שלהם גרמו לבלוטות טעם מוזרות לערבב אותן יחד. תערובת זו אינה חדשה והייתה נהוגה מזמן, לפני שהומצא השילוב של וודקה ורד בול. למרות שהתערובת יכולה להמריץ, היא עדיין נצרכת בצורה הטובה ביותר במידה.

הִיסטוֹרִיָה

במהלך שנות השמונים, הנזירים בבריטניה כבר ערבבו יין וקפה. מקורו של יין מועשר בקפאין, המכונה כיום Buckfast, במנזר Buckfast בדבון. התמהיל נוצר על ידי נזירים בנדיקטיים שבזמן ההתקפות האנטי-קתוליות לקראת סוף המאה ה -19 נמלטו מצרפת. מאז, הם ממשיכים להכין את תערובת יין הקפה עד היום. כיום, ניתן למצוא גם עגלות קפה לאירועים.

 

להלן כמה שילובי יין וקפה שתוכל לבדוק:

בירה אפותית

שילוב זה מפגיש בין עושר היין האדום והתבשלות הקרה. המרכיבים הטובים ביותר של שני המשקאות יחד מביאים טעם מלא יותר ופחות מושקה. למרות שיש לו ניחוח קפה חזק, הבירה האפטית עדיין טעמה יותר כמו יין אדום, במקרים מסוימים אפילו עם שמץ של שוקולד. לאחר מכן תיפגע בכתם של בירה קרה בסוף המשקה. אם אתה מצפה לזמזום של קפאין, עם זאת, הוא לא יכול להוות חלופה למנת הקפה היומית שלך מכיוון שהוא מכיל פחות קפאין בהשוואה לכוס רגילה של קפאין. ובכל זאת, תערובת זו יכולה להעניק לכם את הטעם המשובב בין יין לקפה, אידיאלי לאביב ולקיץ.

 

איך עושים את זה שקפה טחון בינוני עד גס מושר לפחות 12 שעות במים בטמפרטורת החדר. הזמן הוא מה שמשתמשים בשיטה זו כדי לשלוף את השמנים, הסוכר והקפאין מהשטח, וכתוצאה מכך טעם חלק יותר, חזק וטעים יותר.

הגאוצ'ו

זהו מתכון מקורי נוסף שלקח השראה מטקילה וקפה. זה אולי נראה כמו זוג מוזר, אבל התערובת נפוצה למעשה בקוקטייל האמריקאי הלטיני. כדי להתחיל, תחילה יהיה עליך לייצר מרירי קפה אותם תוכל להכין בעצמך או לקנות. להשלמת הקוקטייל אפשר להוסיף מצוף יין אדום ארגנטינאי או מאלבק. למשקה זה יש רק שבעה מרכיבים חיוניים, שהם:

 

צף יין אדום מלבק

4 קורצים של מרירי קפה

1 ½ גרם. Anejo טקילה

1/4 עוז. mezcal

3/4 עוז. סינאר

3/4 עוז. קומבייר מקורי

טוויסט כתום לקישוט

 

כאשר כל המרכיבים מוכנים, מערבבים את כולם יחד למעט הקישוט והיין האדום, שיבואו מאוחר יותר. חשוב לערבב את התערובת עם קרח. לאחר שהוא מסונן לכוס מלאה סלע, ​​מקשטים בעזרת טוויסט כתום ונותנים לכמות קטנה של יין אדום לצוף מעל.

קפה חדור יין

בנאפה, קליפורניה, יש מה שנקרא Molinari, קפה מלאכותי היין. עבור משקה זה, קפה בעל גוף מלא מונח על מצע יין. לאחר שהיין נספג בצורה עשירה, השעועית מיובשת בזהירות וצלויה ביד באצווה. זו הפעם הראשונה שפול קפה, לפני הבישול, ספוג יין. קפה זה המושרה ביין עדיין מופץ באופן מקומי וניתן לרכוש אותו באינטרנט בשקית של חצי קילו במחיר של כ -19.95 $.

 

למרות שהקפה הזה חדור יין, הוא עדיין ללא אלכוהול. במילים אחרות, זהו קפה בטעם יין שתוכל להביא בבטחה לעבודה. גרסה נטולת קפאין של זה זמינה גם כן, אך מגיעה באספקה ​​מוגבלת רק בשל התהליך הממושך שלה. הוספת חלב היא אחת הדרכים הרבות בהן תוכלו ליהנות מהקפה המושרה שלכם ביין. מומלץ מאוד להשתמש במים מסוננים עם לחיצת סיר או טפטוף כדי להשיג את הטעם הטוב ביותר. אפשר להגיש אותו חם או קר.

קפה חדור מרלו

עבור שילוב זה, 100% שעועית ערביקה המכילה טעמים טבעיים ומלאכותיים מתהליך ההזדקנות מושרה גרגרי יער אדומים, דומדמניות, אוכמניות בחביות יין אלון. מבשלת הבציר הזו שנוצרה באורנג ', וירג'יניה, אין אלרגנים ידועים. אתה יכול להוסיף מעט סוכר לקפה הצלוי הבינוני הזה כדי לשפר את הטעם, שיכול להיות אידיאלי לבישול לאחר ארוחת הערב. אם ברצונך להכין קפה חזק, תוכל להשתמש בשתי כפות קפה המושרה במרלו עד 5 עד 6 פלסטיק. עוז. של מים. כף קפה חדורה מרלו יכולה להיות האלטרנטיבה שלך לקפה רגיל. לקבלת טיפול טוב יותר, תמיד אוטמים את השקית כדי לשמור על טריותה.

סיכום

קפה בטעם היה פופולרי מאז עליית סטארבקס בשנת 1970, אך החדשנות עדיין ממשיכה גם כיום. לא רק שקפה מוזרם עם יין, אלא גם ממשקאות אחרים, כמו תה או חלב. כמה יצירות יכולות לשמש כמבשלות מצוינות לאחר ארוחת הערב, ויש כאלה המוגשות כיין קינוח.

ניתן לשמור על היין קר בעזרת מקרר יין ביתי.